•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Srpskim filmovima 11 nagrada na 62. Pulskom festivalu

Film “Ničije dete” reditelja i scenariste Vuka Ršumovića je u okviru Hrvatskog programa (Manjinska hrvatska koprodukcija) osvojio Zlatnu Arenu za najbolji film, Zlatnu Arenu za režiju – Vuk Ršumović i Zlatnu Arenu za glumačko ostvarenje koje je dodeljeno Denisu Muriću za ulogu Pućketa.

“Ničije dete” je do sad osvojio čak 26 nagrada! Film je realizovan u produkciji Miroslava Mogorovića iz kuće Art & Popcorn iz Beograda, koproducenti su Radio-televizija Srbije, BaBoon Production iz Srbije i Kinorama iz Hrvatske, saopštila je kompanija Art & Popcorn.

– Ove godine, srpski film u Puli je osvojio niz lepih nagrada, i nadam se da će to biti podstrek našim institucijama da shvate značaj našeg filma u regionu i svetu i da učine sve kako bi se industrija pomerila s mrtve tačke – izjavio je Vuk Ršumović.

– Kako vreme prolazi, naše “Ničije dete” sve više usvaja publika i kritika širom sveta. Posebno mi je drago kada region prepozna kvalitet našega filma. Zlatna arena je izuzetno značajna nagrada i na profesionalnom i na emotivnom planu i veliko priznanje celokupnoj ekipi filma – izjavio je producent Miroslav Mogorović.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...