•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao novi trejler za 'Dnevnik mašinovođe'

Nakon uspeha na festivalima u Moskvi i Novom Sadu, a uoči nastavka dinamičnog festivalskog života tokom leta, ekipa filma „Dnevnik mašinovođe“ pripremila je drugi trejler.

Film Dnevnik mašinovođe 20. jula će biti prikazan u takmičarskom programu Palićkog festivala, a ovog leta očekuju ga, između ostalog i prikazivanja u takmičarkom programu jubilarnog 30. Filmskog festivala u Herceg Novom, na Festivalu glumačkih ostvarenja u Nišu, kao i u takmičarskom programu smotre “Montreal Film Festival”, koja se održava od 25. avgusta do 5. septembra.

Reč je o ostvarenju koje je komedija-melodrama o nevinim ubicama i njihovim životima.

Ilija, koga maestralno tumači Lazar Ristovski, je 60-godišnji mašinovođa, na korak do penzije. Njegov 19-godišnji usvojeni sin Sima priprema se da nastavi porodičnu tradiciju. Ilija ga upoznaje sa poslom i činjenicom da su nesreće neizbežne…

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...