•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao prvi trailer za film 'Inferno'

U maju prošle godine u Italiji je službeno počelo snimanje avanturističkog hita "Inferno" - trećeg nastavka najkontroverznijeg filmskog serijala 21. veka koji se radnjom direktno nastavlja na svoje prethodne blockbustere "Da Vincijev kod" i "Anđeli i demoni".

Tačno godinu dana nakon što je u Firenci pala prva klapa, predstavljamo vam prvu bioskopsku najavu jednog od najočekivanijih filmova godine u kojoj dvostruki dobitnik prestižne nagrade Oscar Tom Hanks treći put ponavlja ulogu Roberta Langdona, harvardskog tumača simbola.

Iz dvominutne najave koju vam donosimo jasno je da nas ovog oktobra očekuje pravi avanturistički spektakl i još jedan sigurni blockbuster.

Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sećanja u vezi bilo čega što se dogodilo u poslednjih nekoliko dana, Robert Langdon se odjednom nađe na meti ubice. Uz pomoć doktorke Sienne Brooks i njegovog ličnog poznavanja simbolizma, Langdon će istovremeno pokušati da pobegne, ali i da reši najintrigantniju zagonetku s kojom se do sada susreo.

Avanturistički spektakl "Inferno" režirao je dobitnik Oscara Ron Howard ("Genijalni um", "Da Vincijev kod", "Anđeli i demoni"), a Tomu Hanksu pridružuju se slavni glumci Felicity Jones (nominovana za nagradu Oscar za film "Teorija svega"), Irrfan Khan ("Milioner sa ulice", "Pijev život"), Omar Sy ("Nedodirljivi", "Svet iz doba jure"), Sidse Babett Knudsen (TV-serija "Borgen") i Ben Foster ("Poslednji preživjeli", "Warcraft").

Scenario potpisuje David Koepp, a temeljen je na istoimenom bestseleru priznatog autora Dana Browna.

Osim u Firenci, film "Inferno" sniman je na stvarnim lokacijama u Veneciji i Budimpešti gde će radnja filma publiku i odvesti. S obzirom na povratak dobro nam poznatog dvojca reditelja i glavnog glumca (Howard i Hanks) kojima se ovog puta pridružuje snažna međunarodna glumačka postava, s razlogom je očekivati da nas očekuje još uzbudljiviji i intrigantniji nastavak ovog megapopularnog filmskog serijala čija su prva dva nastavka na svetskim bioskopskim blagajnama zaradila više od 1,2 milijarde dolara.

Avanturistički hit "Inferno" u domaće biskope stiže u oktobru ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...