•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stigao trailer za 'Rover'

Robert Pattinson u poslednje vreme baš i ne puni naslovnice svetskih medija kao što je to bilo pre godinu dana, ali to je zato što je prezauzet snimanjima. Ove ga godine oÄekujemo u drami Maps to the Stars Davida Cronenberga, u kojoj će se naći uz Julianne Moore i u triler drami The Rover.

The Rover je zapravo postapokaliptiÄna drama koju je režirao David Michôd, a uz Pattinsona u glavnoj se ulozi još nalazi i Guy Pearce. Scenario potpisuje sam redatelj Michôd, zajedno sa Joelom Edgertonom. U filmu se još nalaze i Scoot McNairy, Nash Edgerton, David Field i Anthony Hayes.

Radnja je smeštena u pustinju u australijskom zaleÄ‘u u opasnoj i disfunkcionalnoj budućnosti. Eric je ostavio sve iza sebe, ukljuÄujući i svaki privid ljudskosti. Kada mu banda opasnih kriminalaca ukrade ono zadnje što mu je ostalo - njegov auto, Eric ih odluÄuje pronaći te je primoran prihvatiti pomoć Reynoldsa , naivnog Älana bande koga su ostavili nakon što je ranjen u poslednjem okršaju.





Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...