•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiže nastavak za 'Annabelle'

New Line priprema nastavak izuzetno uspešnog filma strave i užasa Annabelle. Nakon izvanrednog uspeha koji je "Annabelle" postigla na bioskopskim blagajnama širom sveta, odluka o snimanju nastavka ne iznenađuje.

U samim početnim fazama filma još se uvek ne zna kako će nastavak izgledati, ali objavljeno je da će Gary Dauberman, scenarista originalnog blockbustera "Annabelle", pripremiti scenario i za nastavak.

Kao što je mnogim fanovima poznato, "Annabelle" je spin off drugog dobro poznatog, ali manje uspešnog horora. Svoj početak "Annabelle" je imala u filmu "Prizivanje" reditelja Jamesa Wana.

U "Prizivanju", opsednuta lutka Annabelle deo je kolekcije demonskih objekata koje sakupljaju paranormalni istražitelji Ed i Lorraine Warren (Patrick Wilson i Vera Farmiga), dok u "Annabelle" upoznajemo čitavu priču o Annabelle.

"Annabelle" je režirao John R. Leonetti, a film je sa malim budžetom (6,5 miliona dolara) zaradio više od 250 miliona dolara na svetskim bioskopskim blagajnama i tako prešišao u zaradi film kojim je inaspirisan ("Prizivanje", budžet 20 miliona, box office 318 miliona dolara).

U glavnim ulogama filma nalaze se Annabelle Wallis, Ward Horton i Alfre Woodard. Za sada još nije poznato ni ko će se sve vratiti, niti koja nova lica ćemo videti u nastavku.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila