•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stone za dokumentarni film s Putinom razgovarao 19 sati

Čuveni američki režiser Oliver Stone kaže da je ruskog predsednika Vladimira Putina "izazvao najbolje što je mogao" tokom njihovog razgovora koji je trajao čitavih 19 sati, piše RT.

"Ovde sam da bih naveo Putina da priča. Pustiću ga da priča i ohrabriti ga tako što ću slušati, tako rade novinari. Ja sam takođe i dramaturg. Ohrabrujem svoje glumce da budu što bolji. Da kažu više. Da mi pruže performans", rekao je Stone.

On je s Putinom razgovarao za svoj dokumentarac "Putinovi intervjui" ("The Putin Interviews").

Stone je dve godine radio na tom filmu, koji će biti emitovan na američkoj TV mreži "Showtime", podružnici CBS-a.

Komentarišući svedočenje bivšeg direktora FBI Jamesa Comeya pred američkim senatskim Odborom za obaveštajne poslove o ruskom mešanju u predsedničke izbore u SAD, režiser je rekao: "Ima mnogo dima, ali ne vidim mnogo vatre. Za sve se krivi Rusija, a to je ono što radimo od 1917."

Stone navodi da je na gledaocu da odluči kojoj priči će verovati.

"Kao što Putin navodi u poglavlju 4, reč je o unutrašnjem političkom pitanju Amerike, s kojim on nema ništa. Štaviše, ruski predsednik smatra da je tako nešto nemoguće", kaže Stoun.

Režiser je takođe priznao da je Putinova radna etika ostavila utisak na njega.

"Divim se njegovoj disciplini. Sposobnosti da se već 16 godina bavi najrazličitijim mogućim pitanjima. Njegova izdržljivost, način na koji radi. Koliko mi je poznato, nijedan američki predsednik nije toliko radio. Kada je reč o posvećenosti poslu, podseća me na bivšeg američkog predsednika Jimmyja Cartera", zaključio je Stone.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila