•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sve prelepe lokacije u novoj avanturi Meta Dejmona su autentične

Oskarovac Met Dejmon, uskoro će biti napušten na Marsu, bez neposrednog načina bekstva ili mogućnosti komunikacije. Jedna od najupečatljivijih odlika knjige autora Endi Vira na osnovu koje je Ridli Skot snimio film „Marsovac: Spasilačka misija 3D“ je nivo realnosti. Na primer, svako mesto koje je glavni junak astronaut Mark Vatni (Met Dejmon) posetio na Marsu je realno.

Mark Vatni je šesti član tima koji je sleteo u veliki severni basen na Marsu, pod nazivom „Acidalia Planitia”. Na tom mestu je posada uspostavila svoju bazu nazvanu „Hab“. „Acidalia Planitia” je inače formirana od plitkih jama, nastalih od drevnih poplava ili glečera.

Dok je bio zaglavljen na Marsu, Vatni nije imao tehnologiju da uspostavi kontakt sa ekipom u svemiru ili Nasom na Zemlji. Ubrzo je uvideo da je Nasina letelica, „Pathfinder”, u blizini, u dolini Marsa zvanoj „Ares Vallis”. Dospeva do nje i uspostavlja kontakt sa Nasom u nadi da će biti spašen.

Oblast „Ares Vallis“ gde se trenutno nalazi ​​pravi „Pathfinder” je kanal na Marsu sa visokim grebenima i strmim padinama. Na osnovu izgleda pomenute oblasti, naučnici misle da je „Ares Vallis“ nastao usled velikih katastrofalnih poplava pre više od milijardu godina.

Dok milionima milja daleko, NASA i tim internacionalnih naučnika neumorno radi da vrati “Marsovca” kući, njegova posada planira odvažnu, ako ne i nemoguću misiju spašavanja. S obzirom da oni ne mogu da slete na Mars, Vatni mora da dođete do najbliže rakete – 2.000 milja daleko u „Schiaparelli krateru” – i uhvati prevoz kući.

Da li će Met Dejmon uspeti da pređe veliku razdaljinu na negostoljubivoj Crvenoj planeti, saznajte od 1. oktobra u bioskopima.


Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...