•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Svetska premijera poslednjeg Đuzinog filma

Film 'Bez stepenika', prema scenariju Zorana Đikića i u režiji Marka Novakovića, govori o bolnoj temi koja pogađa celu porodicu, a trebalo bi i da podseti da smo dužni da pomažemo nemoćnima.

Glavni lik je penzionisani profesor neuropsihijatrije Slaviša Petronijević, koji živi u svom stanu zajedno sa ćerkom Milicom, zetom Stojanom i unukom Draganom. On je oboleo od Alchajmerove bolesti i život u zajednici postaje sve komplikovaniji, kako za njega, tako i za njegove ukućane. Milica i Stojan, nemajući više kud, žele da ga smeste u starački dom, ali Slaviša se trudi da im pokaže da je sa njim i dalje sve u redu. Vremenom, to mu postaje sve teže.

Novaković naglašava da je odnos prema starim ljudima, uhvaćenim u kandže demencije i Alchajmerove bolesti, motivacija koja ga je naterala da se bavi ovom filmskom pričom.

Lik Slaviše Petronijevića tumači Vlastimir Đuza Stojiljković, uloge njegove ćerke i zeta igraju Nataša Ninković i Aleksandar Đurica, a u glumačkoj podeli su i Miodrag Krstović, Renata Ulmanski, Marko Janketić, Ivan Đorđević, Aleksandra Nikolić i drugi.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...