•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sylvester Stallone i Adam Driver u filmu 'Tough As They Come'

Sylvester Stallone će nakon sedam godina ponovno uskočiti u rediteljsku ulogu i to kako bi ispričao priču o američkom heroju Travisu Millsu kojem su amputirane obe ruke i obe noge.

Film će biti ekranizacija Millsovih memoara Tough as They Come, a trenutno nije poznato koji studio će biti zadužen za film. Zna se da će uz Stallonea glumiti Adam Driver, zvezda filma Ratovi zvezda: Sila se budi i serije Devojke.

Driver bi trebao glumiti Millsa koji je bio kritično ranjen na svojoj trećoj misiji u Afganistanu zbog čega je izgubio ruke i noge. Mills je tek jedan od pet vojnika ranjen u misiji u Iraku ili Afganistanu koji su preživeli ovako tešku amputaciju.

Stallone je dosada režirao četiri filma u Rocky serijalu, romantičnu dramu Staying Alive i prve Plaćenike 2010. godine. Ovaj projekt će mu biti prva biografska drama.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu