•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tajna Vila Smita i Džejd Pinket: Za uspešan brak je potreban dobar seks

Vil Smit i Džejda Pinket Smit jedan su od retkih slavnih parova koji se može pohvaliti dugovečnim brakom. Holivudske zvezde u braku su već 17 godina, a to što tabloidi o njihovom razvodu pišu kažu da ih ne dotiče. Oboje tvrde da su srećni, a po Vilu razlozi za to su dobar seksualni život i komunikacija.

"Rekao sam joj da ću biti sa njom dok nas smrt ne rastavi, ona je jedina za mene, niko me ne poznaje tako i ne znam što bi druga žena mogla da mi ponudi, a da ona to nema", ispričao je glumac i pevač.

Par ima dvoje dece - sina Džejdena (16) i ćerku Vilou (14), a Vil iz prošlog braka ima i sina Vilarda (22). Godinama žive na imanju od 100 hektara u Kaliforniji na kojem imaju svoje jezero, bazen, teniski i košarkaški teren, teretanu...

"Vil i ja imamo dogovor zahvaljujući kojem naš brak funkcioniše - da nećemo raditi ništa zbog čega ne bismo mogli sebe da pogledamo u ogledalu", otkrila je Džejda.

Par se upoznao tokom snimanja humoristične serije "Bel Air Prince". Dugo su bili prijatelji da bi je Vil 1997. zaprosio, a oženili su se u tajnosti u Baltimoru mesec dana nakon toga.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...