•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tears of the Sun (2003)

Poručnik američkih marinaca Waters (Bruce Willis) dobija zadatak da spasi doktorku Lenu Kendricks (Monica Bellucci), koja je zarobljena u Nigeriji u kojoj besni rat. Kad Waters dođe u Nigeriju, dr. Lena Kendricks odbije da napusti izbeglice koje su pod njenom zaštitom i nagovara Watersa i njegove ljude da ih otprate kroz opasnu džunglu do kamerunske granice. Kada bez ikakvog razloga vojska pobunjenika krene za njima, oni ostaju potpuno zbunjeni, a zatim otkriju da se među izbeglicama nalazi jedini preživeli član porodice koja je vladala zemljom. Pobunjenici ga, naime, žele ubiti po svaku cenu. Waters i njegova mala ekipa vojnika moraju vagati između života jednog čoveka i života izbeglica koje moraju zaštititi.

Bruce Willis i Monica Bellucci su ono zbog čega će te verovatno gledati ovaj film uz tu i tamo diskutabilnu akciju, već viđenu u mnogim drugim holivudskim filmovima. Film je relativno dobro bio prihvaćen kod publike, mada verujemo da su u filmskom studiju očekivali i znatno bolji uspeh.

Žanr:akcija, drama, triler
Godina:2003
Reziser:Antoine Fuqua
Producent:Ian Bryce, Stephen J. Eads, Heidi Fugeman, Mike Lobell, Arnold Rifkin, Joe Roth, Steven P. Saeta, Cathy Schulman
Scenario:Alex Lasker, Patrick Cirillo
Uloge:Bruce Willis, Cole Hauser, Monica Bellucci
Uzrast:R
Award:dve nominacije
Box office:86,5M USD
Studio:Cheyenne Enterprises
Zemlja:United States
Website:www.sonypictures.com/homevideo
Jezik:Engleski
Trajanje:121 minut
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu