•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Ant Bully (2006)

Osam godina nakon što su se suočili Antz i A Bugs Life, Warner Bros, se uključio u trku sa zabrinjavajuće nenadahnutim ostvarenjem kompjuterizovanog "insektskog" žanra. I zaista, od dečaka koji biva smanjen na jezivu formu insekta do pakosnog istrebljivača koji želi da ga satre, malo toga vrednog pomena postoji u ovom filmu, a što nismo već ranije videli.

John A. Davis prilagodio je potrebama crtaća knjigu za decu Johna Nicklea. I šta je onda novo u svemu tome? Pa, uglavnom ekipa koja pozajmljuje glasove: Julia Roberts, Nicolas Cage i Meryl Streep dokazuju da holivudske zvezde nisu imune na bezbolnu injekciju keša koju ovakvi filmovi obezbeduju.

Vredi videti Paula Giamattija kao istrebljivača gamadi koji žvaće duvan i čiji gabarit postaje zabavni okvir za vrhunac - za vazdušnu bitku. Ali, zaista, koja je svrha zagadivanja bioskopa ovako skupim crtanim CC egzibicijama, kad ne možete da razlikujete ove šestonoge junake?

Žanr:animacija, avantura, komedija
Godina:2006
Reziser:John A. Davis
Producent:John A. Davis, Gary Goetzman, Tom Hanks
Scenario:John A. Davis, John Nickle
Uloge:Julia Roberts, Nicolas Cage, Meryl Streep
Uzrast:PG
Award:1 nagrada i 3 nominacije
Box office:28.1M USD
Studio:Warner Bros.
Zemlja:United States
Website:theantbully.warnerbros.com
Jezik:Engleski
Trajanje:88 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....