•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Cabin in the Woods (2011)

“The Cabin in the Woods” je horor iz 2012. godine čiju režiju potpisuje Drew Goddard koji je i sarađivao na scenariu, dok je producent i jedan od scenarista i Joss Whedon. Naslovne uloge tumače: Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Richard Jenkins, Bradley Whitford, Jesse Williams, Anna Hutchison i Fran Kranz. Film je imao premijeru 13. aprila 2012. godine.

Petoro prijatelja odlaze na odmor u udaljenu kuću u šumi i upravo tamo im se dešava nešto više od onoga što se očekivali i čemu se nisu ni nadali. Zajendo, oni su prinuđeni da otkriju istinu koja “leži” iza kućice u šumi.

Prijatelji su: Curt (Chris Hemsworth), njegova zgodna devojka Jules (Anna Hutchison), stidljiva Dana (Kristen Connolly), Holden (Jesse Williams) i Marty (Fran Kranz). Ovi srednjoškolci odlaze u strašni podrum gde Dana nalazi dnevnik koji je pripadao nekoj devojci u kome se detaljno opisuje strašno mučenje njenog sadističkog oca. Uskoro, strašna zombi porodica “pristiže” iz groba i počinje da maltretira tinejdžere.

Ovo je odlično ostvarenje koje će vas oduševiti i koje zaista vredi pogledati.

Žanr:horor, triler
Godina:2011
Reziser:Drew Goddard
Scenario:Joss Whedon, Drew Goddard
Uloge:Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Anna Hutchison
Uzrast:R
Box office:14,7 miliona USD
Studio:AFX Studios, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)
Zemlja:United States
Website:discoverthecabininthewoods.com/
Jezik:engleski
Trajanje:95 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...