•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Claim (2000)

The Claim je drama iz 2000. godine u kojoj glavne uloge tumače Wes Bentley, Peter Mullan i Milla Jovovich. Film je osvojio 3 nagrade.

Godina je 1867, a Dilon, irski imigrant koji se skrasio u Kaliforniji tokom zlatne groznice 1849, i poprilično dobro snašao. U njegovom vlasništvu su skoro svi važniji poslovi u gradu Kingdom Kam; ako neko želi da kopa zlato, iznajmi sobu, otvori račun u banci, pa čak i piće da naruči, mora da se obrati Dilonu.

Jedna od retkih profitabilnih delatnosti u gradu koju ne poseduje je bordel koji vodi Lucija, Dilanova ljubavnica. Okolnosti se donekle menjaju kada agent Central Pacifik železnice dođe i otkrije svoje planove da treba da trasira prugu u okolini.

Dilon, osetivši da je odlična prilika na pomolu, skreće sa ucrtanog puta da bi osigurao da pruga prođe kroz Kingdom Kam, i time ojača trgovačke aspekte grada. U isto vreme, u grad stižu i dve žene, prelepa ali poremećena Elena i njena ljupka ćerka tinejdžerka Houp. Njihovo prisustvo je veoma problematično za Dilona, jer su oni ključ mračne tajne koju Dilon krije od ljudi Kingdom Kama.

Priča je adaptacija klasične novele Tomasa Hardija, "Gradonačelnik Kasterbridža".

Žanr:drama, romansa, vestern
Godina:2000
Reziser:Michael Winterbottom
Scenario:Thomas Hardy
Uloge:Wes Bentley, Peter Mullan, Milla Jovovich
Uzrast:R
Award:3 osvojene
Studio: Alliance Atlantis Communications
Zemlja:UK
Jezik:Engleski
Trajanje:120 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...