•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Craft (1996)

Doselivši se u Los Angeles, Sarah (Robin Tunney) postaje usamljena autsajderica u St. Benedict akademiji sve do trenutka kada upoznaje još tri devojke koje se ne snalaze najbolje u školskom društvu. Nancy (Fairuza Balk), Bonnie (Neve Campbell) i Rochelle (Rachel True) nikada se neće postate popularne u školi, međutim, zajedno sa Sarom, uskoro će saznati koje su prednosti autsajdera.

Nancy, Bonnie i Rochelle opčinjene su okultnim, čime se amaterski i bave, pa kada saznaju da Sarah ima veštičje moći, nastoje je nagovoriti da im se pridruži. Sada, kada je družina pojačana i četvrtom članicom, cure kreću u pravo čaranje.

Njihov život će se promeniti na način koji nisu mogle ni zamisliti: odjednom su u centru pažnje, primaju pohvale i ljubav koja im je dugo bila uskraćivana, ali ne propuštaju priliku osvećivati se kolegama iz razreda, roditeljima i momcima. Uz sve to i nauče da sve ima svoju cenu.

Odlični triler sa natprirodnim elementima o četiri devojke koje otkrivaju svoje moći režirao je Andrew Fleming ("Ljubav u troje"), producirao nominiran za Oscara Douglas Wick ("Working Girl" i "Vuk"), a glavne uloge u filmu igraju Fairuza Balk, Robin Tunney, Neve Campbell i Rachel True.

Žanr:drama, fantazija, horor
Godina:1996
Reziser:Andrew Fleming
Scenario:Peter Filardi
Uloge:Robin Tunney, Fairuza Balk, Neve Campbell
Award:1 osvojena
Studio:Columbia Pictures Corporation
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:101 minut
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...