•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Crow (Blu-ray)

Lionsgate // 1994 // 101 Min // R


Novi 1.85:1/1080p transfer je veliki napredak u odnosu na prethodnu DVD verziju. Crne nijanse su sada dublje, boje jake, a slika blago nežnija u odnosu na druga izdanja, što može da odbije današnje mlade gledaoce koji su navikli na oštru sliku, ali teško da će današnji mladi gledalac da odgleda išta što je snimljeno pre 2003-e godine i trilogije o tužnom prstenu.

5.1 DTS-HD Master Audio mix je bučniji i jasniji. Rok numere nisu nikada bolje zvučale, i to je nešto što će sigurno zadovoljiti fanove. Dijalozi i efekti filma takođe padaju više u oči, mada, čini se previše ovoga puta. Nivo jasnog je toliko izražen da je postalo očito koje su scene snimljene nakon pogibije Brandona Leea.

Bonus je uglavnom prenet sa prethodnog DVD izdanja, sa obrisanim i produženim scenama, starim scenama sa snimanja, šokantno iskrenim intervjuom kreatora James O’Barra, poster dizajni, nacrti i bioskopski trejleri.

Ipak, sa prethodnog izdanja nije prebačen komentar scenariste Shirleya i producenta Mosta, za šta fanovi veruju da bi prikazao sasvim drugačiju sliku o okruženju u kojem je nastao film. Zbog ovog nedostatka ljubitelji filma propustili su ovo izdanje.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu