•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Door in the Floor (2004)

Glavni kvalitet filma Ispod tepiha su njegove glavne zvezde. Bridges već godinama na sličan, opušten način igra u trilerima i dramama, međutim svaki put uspeva da pronađe inspiraciju i da posao ne svede na otaljavanje. Kim Basinger poslednjih par filmova kao da je počela novu karijeru. Kada su je već svi otpisali počela je sa serijom dobrih uloga.

Film je snimljen prema bestseler romanu Udovica za jednu godinu, pisac John Irving se vratio nekim klasičnim vrednostima Hollywooda. Možda je režiser Todd Williams propustio priliku da revitalizuje žanr melodrame, međutim, moralo se voditi računa o ukusu publike.

Slično koncipirani film U potrazi za Nedođijom je podigao znatno više prašine, najavivši povratak melodrama. Ispod tepiha sadrži druge elemente i najpoštenija ocena bi bila da je to izuzetno kvalitetni TV film, koji bi vredelo kopirati.

Više nego pristojno ostvarenje.

Žanr:komedija, drama, misterija
Godina:2004
Reziser:Tod Williams
Producent:Anne Carey, Michael Corrente, Ted Hope
Scenario:John Irving, Tod Williams
Uloge:Elle Fanning, Jeff Bridges, Kim Basinger
Uzrast:R
Award:3 nagrade i 4 nominacija
Studio:Focus Features
Zemlja:United States
Website:www.thedoorinthefloor.com
Jezik:Engleski
Trajanje:111 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...