•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Foreigner (2012)

Ovo je bugarska romantična komedija iz 2012. godine, reditelja i scenariste Niki Iliev-a, koji je takođe i deo glumačke ekipe, koju predvode: Ljubomir Kovatcher i Sanya Borisova. Reč je o zanimljivoj i nesvakidašnjoj priči koja nam pokazuje šta se dešava kada se prefinjeni Francuz, čije roditelje glume šarmantni Christopher Lambert i Catherine Gautier, zaljubi u temperamentnu Bugarku. Ova devojka živi u ruralnom selu u Bogarskoj sa svojom porodicom. Sledeći zov svog srca, ovaj simpatični mladić počinje da traga za selom u kome ova bugarska lepotica živi, ne znajući kakav je temperament ove devojke, ali kako će se sporazumeti sa ljudima, obzirom da ne zna ni reč bugarskog jezika. Zbrka nastaje kada otac pomenute devojke krene u Pariz u tajnu misiju kako bi se “bolje raspitao” i saznao što više o šarmantnom Gerard-u.

Ovo je simpatična romantična komedija koja će vas nasmejati do suza i koju zaista morate pogledati.

Žanr:komedija, romansa
Godina:2012
Reziser:Niki Iliev
Scenario:Niki Iliev
Uloge:Lubomir Kovatchev, Sanya Borisova,Niki Iliev
Zemlja:Bulgaria
Jezik:bugarski
Trajanje:100 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...