•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Fourth State (Die vierte Macht) (2012)

Špijunske intrige između nemačkih i ruskih tajnih agenata po pravilu rezultuju pravim filmskim hitovima koji publiku ostavljaju bez daha. Upravo je jedna takva priča nemačke produkcije pod naslovom ‘Die vierte Macht’ (‘The fourth state’) koja je premijeru imala u Berlinu, a u kojoj jednu od glavnih uloga legendarni legendarni glumac Rade Šerbedžija.

Reč je o ambicioznom filmu u kojem je okosnica radnje zapravo dugogodišnje prijateljstvo dvojice muškaraca, od kojih je jedan misteriozno ubijen. Onjegin je šef novina koji svim silama pokušava pomoći sinu svog prijatelja, koga tajne službe pokušavaju ubiti zbog navodne povezanosti sa teroristima. U središtu su priče intrige i tajne, bombaški napadi, terorističke aktivnosti, državne tajne... kako to obično biva u filmovima. Ali sve je i pomalo romantično, jer unapred znate da je to izgubljena bitka glavnih junaka.

Film pod rediteljskom palicom Dennisa Gansela već je prikupio brojne pohvale kritike, a i publika ima samo reči hvale, tako da vam i mi preporučujemo da pogledate ovaj film.

PREPORUKA !!!

Žanr:triler
Godina:2012
Reziser:Dennis Gansel
Scenario:Dennis Gansel, Pierre Peters-Arnolds
Uloge:Moritz Bleibtreu, Kasia Smutniak, Max Riemelt, Rade Serbedžija
Award:1 nominacija
Studio:Seven Pictures, UFA Cinema
Zemlja:Nemačka
Website:movies.universal-pictures-international-germany.de/dieviertemacht.html
Jezik:Engleski, ruski
Trajanje:115 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...