•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Hunting Party (2007)

Televizijski reporter Simon Hunt (Richard Gere) i kamerman Duck (Terrence Howard) par je koji je prošao sve svetske ratne zone - Bosnu, Irak, Somaliju, El Salvador itd. Zajedno su proživljavali najstrašnije strane rata, a svetskoj javnosti pružali jasan i nepristran uvid u ratna zbivanja, i za svoj radsu dobili zaslužene nagrade.

Ali, sve se menja kada Simon, izveštavajući uživo iz jednog bosanskog sela, doživi živčani slom i izgubi mu se svaki trag.

Nakon pet godina Duck se u društvu neiskusnog reportera Benjamina vraća u Sarajevo kako bi napravio reportažu povodom pete godišnjice završetka rata, a tu slučajno ponovno susreće Simona koji ga uverava da ima informacije o najtraženijem bosanskom ratnom zločincu, poznatom po nadimku 'Lisica'. Naoružani samo neproverenim informacijama, Simon, Duck i Benjamin kreću u mračnu i opasnu misiju koja ih vodi duboko u neprijateljsku teritoriju...

"Lov u Bosni" govori o ratu na području bivše države, a ratni zločinci, vojne akcije i stradanja civila samo su neke od tema koje ovaj film oživljava.

Žanr:avantura, komedija, drama
Godina:2007
Reziser: Richard Shepard
Scenario: Richard Shepard
Uloge:Richard Gere, Terrence Howard, Jesse Eisenberg
Uzrast:R
Studio: Intermedia
Zemlja:United States
Website:www.thehuntingpartymovie.com/
Jezik:Engleski
Trajanje:101 minut
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...