•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Incredibles (2004)

Gospodin Incredible, pravim imenom Bob Parr, njegova devojka Elastika, pravim imenom Helen, i prijatelj Frizer, pravim imenom Lucius, superheroji su koji su grad Metroville zadužili brojnim veličanstvenim poduhvatima, ali javno mnijenje okrene se protiv njih i oni su prisiljeni da se povuku u penziju.

Petnaest godina kasnije Bob i Helen su roditelji troje dece takođe obdarene supermoćima - tinejdžerice Vivian, pretpuberteteskog dečaka Zvika i bebe Jack Jacka, i žive normalnim porodičnim životom u predgrađu. Za razliku od Helen, Bob nikad nije prihvatio običan život, pogotovo ne sudbinu radnika u eksploatacijskoj osiguravajućoj kompaniji, i potajno, zajedno sa Luciusom, pomaže policiji. Jednog dana Bob dobije tajanstveni poziv koji mu nudi reaktivaciju kao superheroja.

Poziv ga vodi na bujno ostrvo, gde mu je klopku spremio nekadašnji pretenciozni pubertetlija, a sada opasni zlikovac, koji je kao dečak sanjao da će postati Incredible Boy, za šta Bob nije imao nikakvog razumevanja. Helen sazna da je Bob u nevolji, i cela mu porodica dolazi u pomoć.

The Incredibles je odličan crtani film kome će te se verovatno vraćati više puta.

Žanr:animirani, akcija, avantura
Godina:2004
Reziser:Brad Bird
Scenario:Brad Bird
Uloge:Craig T. Nelson, Samuel L. Jackson, Holly Hunter
Uzrast:PG
Award:Osvojena 2 oskara
Studio:Walt Disney Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:115 Minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu