•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Interview (2014)

Uvek urnebesni Seth Rogen i James Franco zvezde su ove kontroverzne komedije o pokušaju ubistva na Kim Jong-Una. Film je privukao pažnju medija nakon osuđujućih komentara koji su stigli iz vlade Severne Koreje.

Dave Skylark najpopularniji je voditelj kada su u pitanju intervjui s poznatim osobama koji ujedno vodi vlastiti talk show “Skylark Tonight”. Glavni producent izuzetno popularnog showa je ujedno njegov najbolji prijatelj, Aaron Rapoport. Aaron je nesrećan zbog toga što smatra da se ne bavi važnim temama u svom showu.

Uskoro dobija životnu priliku kada za Davea osigura intervju s Kim Jong-Unom, misterioznim i beskrupuloznim diktatorom nuklearnom bombom naoružane države Severne Koreje. Dok se Dave i Aaron pripremaju za put u Severnu Koreju, kontaktiraju ih iz CIA-e sa naredbom da izvrše atentat na predsednika Kima.

Oni misiju prihvataju i tako postaju dvojica najnekvalifikovanijih osoba ikada koji će ubiti – ili intervjuirati – najopasnijeg čoveka na Zemlji.

Žanr:komedija
Godina:2014
Reziser:Evan Goldberg, Seth Rogen
Scenario:Dan Sterling, Seth Rogen
Uloge:James Franco, Seth Rogen, Randall Park
Uzrast:R
Award:1 nagrada i 3 nominacija
Studio:Columbia Pictures, LStar Capital, Point Grey Pictures
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:112 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...