•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Iris Effect (2005)

Pre deset godina nadaren, ali problematican Thomas (Yuri Kolokolnikov), sin Sare Hathaway (Anne Archer), pobegao je iz njihovog doma u Los Angelesu. Sara je slomljena pod teretom sumnje i krivnje i njen Život polako propada, Što rezultira muČnom rastavom od supruga. Sarah ne Želi prestati da se nada da će naći Thomasa i unajmljuje privatnog detektiva koji neočekivano pronalazi nove tragove. Uverena da njen sin sada živi u inostranstvu, Sarah putuje u Rusiju. Pod utiskom predivnog St. Petersburga Sarah postaje uverena da je njen sin umetnik i autor slika koje se prodaju u prestižnoj galeriji. Uz pomoć tajnovitog i nemog dečaka očajna Sarah započinje opasnu avanturu kako bi otkrila istinu o poreklu slika. Sarah se povezuje s Rusom Ivanom (Gregory Hlady), psihijatrom. Ruske vlasti počinju vršiti pritisak na Saru da se vrati u svoju zemlju, a ona odlučno odbija otići dok ne nađe sina... Ili ne sazna istinu.

Žanr:misterija, triler, drama
Godina:2005
Reziser:Nikolay Lebedev
Scenario: Maksim Stishov
Uloge:Anne Archer, Kip Pardue, Agnes Bruckner
Uzrast:NR
Studio: Good Film Factory
Zemlja:Rusija
Jezik:Engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...