•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Lazarus Project (2008)

Uznemirujući i zastrašujući triler o čoveku kome oduzimaju sve što je imao u životu i koji mora da ponovo zasluži svoj život i porodicu, da se suoči sa preprekama tajanstvenog porekla, da istrpi bezbrojne testove svoje vere, da se bori sa sopstvenim ludilom i istraži svu dubinu i moć sopstvene duše.

U ovom misterioznom i uznemirujućem dramatičnom trileru, Pol Voker tumači lik Bena, očajnog čoveka koji krši svoju uslovnu slobodu i ponovo gubi svoj posao i porodicu kada napravi grešku i priključi se pljački sa svojim nepopravljivim bratom. Pošto se pljačka završila ubistvom, Bena osuđuju na smrt ubrizgavanjem injekcije. Iako je primio injekciju, Ben sa nevericom shvata da se budi kao radnik bizarne psihijatrijske klinike, gde će proći kroz mučnu duhovnu transformaciju u svom pokušaju da otkrije gde se zapravo nalazi i kako je tamo dospeo.

Žanr:drama, misterija, triler
Godina:2008
Reziser:John Glenn
Scenario:John Glenn
Uloge:Paul Walker, Piper Perabo, Brooklynn Proulx
Uzrast:PG-13
Studio: Mandeville Films
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:100 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu