•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Other Guys (2010)

Dvojica neuglednih policajaca (Will Ferrell i Mark Walhberg) pokušavaju da glume opasne detektive - ali stvari neće krenuti po planu! U pitanju je još jedna komedija Adama McKaya sa Willom Ferrellom.

Detektivi Christopher Danson i P. K. Highsmith (Dwayne Johnson i Samuel L. Jackson) su najgori i najopasniji, ali i najomiljeniji policajci ikada. Na sebi nemaju tetovaža - oni tetoviraju druge. Za stolovima preko puta njihovih, sede detektivi Allen Gamble (Will Ferrell) i Terry Hoitz (Mark Walhberg). Njih možete videti u pozadini fotografija na kojima su Danson i Highsmith, izvan fokusa i zatvorenih očiju. Oni nisu junaci - oni su 'rezervni policajci'.

Ali, svaki policajac ima svoj dan, tako se i Gamble i Holtz prihvate naizgled bezopasnog zadatka koga niko drugi ne želi, za koji se ispostavi da bi se mogao pretvoriti u najveći zločin u gradu. To je prilika njihovih života, ali jesu li joj oni dorasli?

Verujemo da jesu, a da li će uspeti da sve urade kako treba ili neće pogledajte u ovoj zabavnoj akcionoj komediji.

NNT
Žanr:Akcija, Komedija
Godina:2010
Reziser:Adam McKay
Scenario:Adam McKay, Chris Henchy
Uloge:Will Ferrell, Mark Wahlberg i Derek Jeter
Award:11 nominacija
Studio:Columbia Pictures, Gary Sanchez Productions, Mosaic Media Group
Website:http://www.facebook.com/otherguysmovie
Jezik:English
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...