•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Reef (Blu-ray)

Image Entertainment // 2010 // 88 Min // R


The Reef je predstavljen u 2.35:1 widescreen 1080p rezoluciji. Slika je upečatljivo oštra, sa jasnim bojama i preciznim prelazima između njih. Obzirom da se film dešava na otvorenom, boje neba i okeana su živahne. Tokom filma ne primećuje se nikakav defekt u izgledu. Sve u svemu, zadovoljavajući transfer od strane Image Entertainmenta.

5.1 DTS-HD Master Audio ne nudi više nego što treba jer sam film ne gradi tenziju bukom već naprotiv, tišinom i iščekivanjem. Na trenutke zaigraju prednji i zadnji zvučnjici, uglavnom tokom napada, ali je uglavnom ambijantalno neprijatna muzika.

Vrlo minimalan bonus sačinjen je od prilično kratkog dokumentarca "Shooting with Sharks" gde se upozanjemo sa glumcima, scenama sa snimanja i promo materijalom.

Za kraj: Film nikako nije namenjen deci, ali ako imate otporne tinejdžere u kući može se predložiti. Nema ljigavih scena, nema gadurija, krv je svedena na krajnji minimum, skoro i neprimetan. Reditelj je išao više stilom i jezom, dok mu je vidljivo nasilje izostalo, što treba da bude kompliment čitavoj ekipi.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...