•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Ringer (2005)

Stiv Barker je tip koji radi u kancelariji. Sudbina mu sve okreće naopako, kao i njegovu viziju uspeha. Kad uspeva da skupi snagu da pita šefa za unapređenje, šef mu za divno čudo izlazi u susret, pod jednim uslovom.

Stiv mora prvo da otpusti Stevija, dugogodišnjeg domara kompanije. Da bi ublažio udarac, Stiv sam nudi posao otpuštenom domaru, što se ubrzo pokazuje kao katastrofalna odluka, budući da Stevi u nezgodi sa kosilicom gubi nekoliko prstiju i basnoslovno zdravstveno osiguranje. Očajan u potrazi za novcem kako bi spasao Stevijeve prste, prijavljuje se kao pomoćnik svom servilnom ujaku Geriju, koga brinu sopstveni kockarski dugovi. Geri smišlja neverovatan plan, iskopan sa samog dna, koji je toliko lud da se može izvesti: predlaže da se Siv, , bivši atletičar, takmiči na Paraolimpijskim igrama kao 'specijalac', te pobeđuje najvećeg šampiona svih vremena, šest puta ovenčanog zlatnom medaljom, Džimija, protiv koga će se Geri kladiti.

Pošto ga zbog Stevija grize savest, Stiv prihvata skandalozni plan i postaje 'Džefi'. Ali intelektualni izazov se ispostavlja mnogo ozbiljnijim nego što je Stiv zamišljao. Preko ubeđivanja volontera za Paraolimpijske igre Lin Šeridan u koju se Stiv odmah zaljubljuje, do pokušaja da se sprijatelji sa hendikeprianim kolegama, Stiv se sve više iznenađuje.I oseća da nije ni izdaleka dovoljnov spreman na sve što ga čeka. Stvari se pogoršavaju kad Stivove kolege otkrivaju da laže. Ali oni ipak staju na njegovu stranu i počinju da ga treniraju, u nadi da će uspeti da skine arogantnog Džimija sa podijuma. Trenirajući neviđenim tempom, Stiv se sprema da osvoji zlato za svoje nove prijatelje, a u međuvremenu, uspeva da postavi lični rekord.

Žanr:komedija, sport
Godina:2005
Reziser:Barry W. Blaustein
Scenario:Ricky Blitt
Uloge:Johnny Knoxville, Brian Cox, Katherine Heigl
Uzrast:PG-13
Studio: Conundrum Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:94 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...