•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Transporter (2002)

Pravila su jednostavna. Pravila su čvrsta. Ali ne i neslomljiva, kako će nam pokazati sjajni Jason Statham u akcionom trileru "Transporter".

Bivši vojnik Frank Martin (Jason Statham) živi sam u Francuskoj, gde vodi privatan biznis kao transporter, unajmljeni kriminalac čija je specijalnost prenositi pakete i putnike, bez postavljanja ikakvih pitanja. Radeći isključivo po pravilima i nikada ih ne kršeći, Martin je došao na glas kao najpouzdaniji čovek za takav posao pa ga unajmi i američki kriminalac poznat kao Wall Street (Matt Schulze), koji u ogromnoj torbi preko granice šalje Kineskinju Lai (Shu Qi). Međutim, usled nekoliko neočekivanih okolnosti, Frank saznaje šta ili, bolje rečeno, koga vozi pa se ubrzo nađe u poziciji Laina zaštitnika, i u opasnosti od Wall Streetovih plaćenika.

U tempu koji se ne spušta sve do samoga kraja, akcione i kriminalističke scene izmenjuju se s ljubavnim odušcima, a ni najiskusniji gledaoc ne može pretpostaviti u kojem će se smeru dalje razviti radnja. Glavno oružje filma neosporno je izvrsni Jason Statham u ulozi Franka Martina, glumac koji se u godinama po snimanju "Transportera" vinuo u sam vrh popularnosti i to ne samo akcionog žanra.

NNT
Žanr:akcija, krimi, triler
Godina:2002
Reziser:Louis Leterrier, Corey Yuen
Scenario:Luc Besson, Robert Mark Kamen
Uloge:Jason Statham, Qi Shu, Matt Schulze
Uzrast:PG-13
Box office:25
Studio:TF1 Films Production
Zemlja:Croatia
Jezik:Engleski
Trajanje:92 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu