•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Trouble with Harry (1955)

Hitchcockova crna komedija o dečaku Arniju koji je pronašao telo nepoznatog mrtvog muškarca igrajući se na šumskom proplanku blizu svoje kuće. Čim ga je spazio, odjurio je javiti šta je video svojoj mladoj majci Jennifer Rogers. Nešto kasnije, istim putem prošao je i kapetan Wiles, koji na tom mestu lovi zečeve. Kad je ugledao telo, pomislio je da je on za vreme lova slučajno ubio muškarca. Mrtvac se zove Harry Worpe, a Jennifer otkrije Samu Marlowu, čoveku koga voli i koji voli nju, da je Harry njen bivši muž, za koga se udala iz očaja, nakon smrti Roberta, Harryevog brata, čiji je Arnie sin. Da nevolja bude veća, pojavljuje se gospođa Ivy Gravely, koja je takođe pomislila da je ubila Harrya. Svi oni zajedno odluče da telo ne sme biti nađeno i dogovore se da će ga u tajnosti sahraniti. Ali uskoro se pojave razlozi za otkopavanje tela i kasnije ponovo zakopavanje do u nedogled.

Žanr:komedija, misterija, triler
Godina:1955
Reziser:Alfred Hitchcock
Scenario:John Michael Hayes, Jack Trevor Story
Uloge:John Forsythe, Shirley MacLaine, Edmund Gwenn
Uzrast:PG
Award:Nominovan za dve BAFTE, dve nominacije
Studio:Alfred J. Hitchcock Productions, Paramount Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:99 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...