•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Tuxedo (2002)

The Tuxedo je klasični predstavnik filmova Jackie Chana, koji uz akciju i komediju daje šaljivu režiju, scene i priču.

U filmu The Tuxedo Jackie je stidljiv, posebno u prisustvu lepih devojaka. Njega zapošljava kao vozača Clark Devlin (Jason Issacs). Jimmy Tong u ulozi Jackie Chan nije romantičan kao njegov šef. Šef zna kako da svaku devojku obori s nogu. Jackie treba da poštuje samo jedno pravilo, da ne dira tuxedo, specijalni deo odeće koji običnom čoveku daje superljudske sposobnosti. Osim toga, Jackie nezna da je Devlin špijun virtuelne organizacije CSA (fikcija CIA). Davlin kasnije dobija asistenta Jennifer Love Hewitt sa kojom treba da pobedi loše momke.

Devojka koja je fascinirana Jackie-om, Jackie-om u toxido odelu, seksi Jackie-om koji pleše zadivljujuće u filmu juri našeg junaka. Jackie naravno smatra neprocenljivom vrednošću samo sposobnost obaranja s nogu izabrane devojke u koju je zaljubljen i beži od nimfomanke. Jennifer Love Hewitt je divna, gorda u odgovarajućoj garderobi koja joj laska. Ona je u filmu predstavljena kao lider cele akcije, ali je i odličan partner. Hemija između Jackie i Hewitt je kompletna. Ljubavne scene daju još malo komedije u akciji.

Komična strana filmske priče o superherojima je eksponirana ulogama koje igraju glumci koji Vas uvek nasmeju. Tuxedo odeća daje i sposobnosti majstora borilačkih veština, omogućava Vam paljenje cigarete, možete da se uspinjete po strmim liticama ili božanstveno da plešete. Poznate scene originalnog dobijanja bitki, gužvi u luci ili u laboratoriji idalje Vas dovode do urnebesnog smeha i The Tuxedo možemo svrstati u komedije koje Vas neće izneveriti.

The Toxedo nudi puno humora, kako u scenariju tako i samom glumom. Osnovna ideja je da odelo čini čoveka. Bez cinizma, uz beskonačan broj šala i humora tokom filma možda i pomislite da isto odelo ne stoji dobro svakom. Akcija vam vraća osmeh na lice već u sledećoj sceni. The Toxedo je funkcionalno obrađen, kvalitetan filmski materijal koji svakako trebate pogledati.

Žanr:akcija, komedija, naučna fantastika
Godina:2002
Reziser:Kevin Donovan
Scenario:Phil Hay, Matt Manfredi
Uloge:Jackie Chan, Jennifer Love Hewitt, Jason Isaacs
Uzrast:PG
Award:2 osvojene
Studio:Blue Train Productions
Zemlja:United States
Website:www.bluetrainproduction.com
Jezik:Engleski
Trajanje:98 Minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...