•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'The Walking Dead': Konačno znamo ko je ubijen, fanovi šokirani uznemirujućim scenama

Prva epizoda sedme sezone jedne od najpopularnijih serija današnjice priredila je šok većini fanova širom sveta.

Naime, jedan od najvećih cliffhangera u istoriji TV zabave priredili su tvorci AMC-eve serije "The Walking Dead" ostavivši gledaoce u nedoumici prilikom poslednje scene šeste sezone. Reč je o zadržavanju informacije o ubijenim protagonistima popularne američke serije.

Sebični potez AMC-a dočekan je izuzetno kritički, a mnogi su ocenili njihov potez kao način enormne zarade prilikom premijere sedme sezone, a kroz povećanje gledanosti.

Zbog te činjenice stručnjaci očekuju da je premijera zabeležila rekordnu gledanost, a tačne podatke imaćemo za nekoliko dana. I kao što je očekivano, 23. oktobra prikazana je dugo očekivana epizoda koja je mnogobrojne obožavatelje ostavila u tišini.

Iako ovde nećete pročitati imena zbog očiglednog spoilera, epizoda se može smatrati jednom od najproblematičnijih zbog izuzetno krvavih scena ubijanja i skrnavljenja ljudskog tela. Na svu sreću, u većini svetskih zemalja, serija se ne preporučuje mlađima od 18 godina.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...