•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Water Horse: Legend of the Deep (2007)

Film prikazuje jednu od najintrigantnijih legendi našega doba, a započinje s čarobnim jajetom iz kojeg se rađa avantura i nezaboravno putovanje života za mladoga glavnog lika Agnusa. Tim zaslužan za posebne efekte u ovom filmu radio je i na filmovima Gospodari prstenova i Hronike Narnije.

Radnja filma smeštena je u Škotsku za vreme Drugog svetskog rata i počinje kada dečak po imenu Agnus (Alex Etel) pronađe čudno jaje na obali Loch Nessa. Uskoro se iz jajeta izlegne stvorenje nalik dinosaurusu koje postane Agnusov neobični kućni ljubimac. Agnus svog novog prijatelja, mitskog 'vodenog konja', nazove Crusoe i njih se dvojica počinju se bolje upoznavati i zbližavati.

Kako vreme prolazi, Agnus uviđa da je sve teže brinuti se za nestašnog Crusoea zbog njegovog zapanjujuće brzog razvoja i zbog vojnika koji, stacionirani u blizini, počinju sumnjati da se nešto čudno događa. Uskoro, Agnusu postaje skoro pa nemoguće očuvati njegovu 'malu' tajnu i mora pronaći način kako da spasi Crusoea.

Ovaj film je simpatična priča koja će se podjednako dopasti i najmlađima a i njihovim roditeljima.

Žanr:avantura, porodični, fantazija
Godina:2007
Reziser:Jay Russell
Scenario: Robert Nelson Jacobs
Uloge:Emily Watson, David Morrissey, Alex Etel
Uzrast:PG
Studio: Revolution Studios
Zemlja:United States
Website:www.revolutionstudios.com
Jezik:Engleski
Trajanje:112 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...