•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

There's No Business Like Show Business (1954)

Muzička porodična saga izaziva uzdahe nostalgičara i divljenje novih naraštaja gledaoca.

Molly i Terence Donahue su par vrhunskih putujućih zabavljača, ali i roditelji troje nadarenih naslednika koji od najmanjih nogu učestvuju u show businessu. 'Petoro Donahuea' osvajaju pozornice širom Amerike i čini se da ih niko ne može zaustaviti na pobedničkom pohodu. Međutim, najprije najstariji sin Steve oseti poziv i odluči da postane sveštenik, a ubrzo porodičnu trupu pogađa novi udarac. I mlađi sin Tim upada u krizu, ali ne versku već ljubavnu. Odabranica njegovog srca je nadolazeća zvezda Vicky kojoj je karijera, čini se, važnija od osećaja. Tim nestaje i nesrećni roditelji, sa jedinim detetom koje im ostaje verno, ćerkom Katy, bezuspešno pokušavaju otkriti gde je izgubljeni potomak.

Polovinom pedesetih, kad je besprekorni zanatlija Walter Lang snimio ovu sjajnu produkciju, Foxovi su mjuzikli učvršćivali američku srednju klasu u uverenju kako živi u najboljem od mogućih svetova, a početkom novog veka zadovoljavaju eskapističke potrebe novih naraštaja.

NNT
Žanr:komedija, drama, mjuzikl
Godina:1954
Reziser:Walter Lang
Producent:Sol C. Siegel
Scenario:Phoebe Ephron, Henry Ephron
Uloge:Ethel Merman, Marilyn Monroe, Donald O'Connor
Award:Nominovan za 3 Oscara i još jedna nominacija
Studio:Twentieth Century - Fox Film Corporation
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:117 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...