•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

This Christmas (2007)

Ovo je priča o Vitfildima, afro-američkoj porodici koja živi u predgrađu Los Anđelesa. Po prvi put u sedam godina, sva deca i njihove bolje polovine biće pod istim krovom za Božić i, dok budu preživljavali uspone i padove, ponovo će otkriti šta je to što ih čini porodicom.

Poput mnogih drugih prazničnih filmova i 'Ovog Božića' crpi svoj humor i dramu iz porodične proslave Božića. Ma Dir je matrijarhat velike i simpatične porodice Vitfild, koja se sastoji od tri ćerke – Keli, Lise i Mel – i sinova Majkla, Kloda i Kventina. Oni su izuzetno atraktivni i uspešni, ali čim sednu za prvi zajednički obrok, skrivene tenzije među njima proključaju.

Dugo čuvane tajne izlete napolje i uskoro se u Vitfildove uvuče dovoljno drame da se od nje može napraviti nekoliko sapunica. Tu je brak između različitih rasa, neverstvo, kockarski dugovi, dezerter i suzbijani snovi u muzičkoj karijeri... To su samo neki od problema sa kojima moraju da se izbore tokom punjenja ćurke i ukrašavanja božićne jelke. Hoće li njihovi brojni problemi i nerazumevanja biti prevladani do Božića?

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2007
Reziser:Preston A. Whitmore II
Scenario:Preston A. Whitmore II
Uloge:Regina King, Columbus Short, Delroy Lindo
Uzrast:PG-13
Award:4 nominacija
Box office:49.1M USD
Studio:Facilitator Films, Rainforest Films, Screen Gems
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:117 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu