•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tim Burton odabrao glumce za film 'Dumbo'

Disney je ovih dana prepun vesti o svojim novim projektima. Saznali smo kako je Aladdin napokon dobio svoje glavne glumce, a sada saznajemo kako je i za film Dumbo odabrana glumačka ekipa.

Reditelj Tim Burton za igranu verziju animiranog Disneyevog klasika odabrao je Colina Farrella, Michaela Keatona, Dannyja DeVita, koji su se već spominjali u kontekstu ovog projekta, koga zaokružuje Eva Green i dvoje mladih glumaca Nico Parker i Finley Hobbins.

Colin Farrell će biti u ulozi Holta Farriera, bivše cirkuske zvezde koja se vraća iz rata i nalazi svoj svet u haosu. U cirkusu koji jedva opstaje on dobija zadatak da se brine o novorođenom sloniću čije su uši neproporcionalno velike i da mu se zbog toga svi smeju. Ali Holtova deca (Hobbins i Parker) otkriju kako mali slonić ima neverovatan dar.

Tu u priču ulazi Michael Keaton kao uverljivi V.A. Vandervere, koji zajedno sa svojom pomoćnicom Colette Marchant (Green) odluči da zaradi na neobičnom sloniću. Ovo je prva saradnja između Keatona i Burtona od 1992. i filma Batman se vraća.

Danny DeVito zaokružuje glavnu glumačku postavu. On će u filmu glumiti Maxa Medicija, vlasnika cirkusa koji daje zadatak Farrellovom liku da se brine o Dumbu. Kao i Keaton, DeVito je sa Burtonom sarađivao na Batmanu gde je glumio Pingvina tako da će za njih trojicu Dumbo biti ponovno ujedinjenje. Zanimljivo, DeVito je već glumio cirkuzanta u Burtonovom filmu Krupna riba iz 2003. godine.

Uz potvrdu glavne glumačke ekipe Disney je otkrio i tačan datum izlaska filma - 29. mart 2019. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...