•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tinejdžerska zvezda Terminatora 2 danas izgleda neprepoznatljivo

Edward Furlong je nakon uloge u Terminatoru 2 postao prava tinejdžerska zvezda, ali su se od te 1991. godine stvari značajno promenile.

To najbolje ilustruju poslednje fotografije na kojima je snimljen u Los Angelesu. Na njima nema ni traga veselom i zdravom licu Johna Connora, čiji je lik igrao.

Danas 39-godišnji Furlong ima višak kilograma i velike podočnjake, a prljava odeća u kojoj je fotografisan i neuredna kosa ne odaju utisak da je nekada bio zvezda. Zapravo, iza njega je višegodišnja borba sa alkoholizmom i zavisnošću od droga, a iako je nastavio da radi u svetu showbiza, nikada nije ponovio uspeh kao sa Terminatorom 2.

U jednom intervjuu za magazin People 2012. godine kazao je: "Bio sam ovisnik o heroinu i kokainu. Bilo je zaista strašno. Više i ne razmišljam o zabavi. To mi sada deluje samotnjački, izlasci u klubove i drogiranje. Imam noćne more zbog droge".

Furlong je 61 dan proveo iza zatvorskih rešetaka, a 2013. je bio na odvikavanju od droge.

Njegova bivša supruga Rachael Kneeland tražila je zabranu pristupa jer je svojevremeno tukao, a nasilan je bio i prema Monici Keen. Sa Rachael ima 10-godišnjeg sina Ethana.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...