•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tom Henks u novom filmu Klinta Istvuda

Oskarovac Tom Henks igraće u novom filmu glumca i reditelja Klinta Istvuda, priči o američkom pilotu Čelsiju Salenbergeru, koji je postao nacionalni heroj 2009. godine kada je uspeo da prinudno spusti avion sa 155 putnika.

Istvud je nedavno izjavio da priprema film "Sali" (Sully) o Salinbergeru, čije će snimanje početi krajem godine.

Avion kompanije Ju-Es ervejz (US Airways), koji je leteo iz Njujorka za Šarlot, u Severnoj Karolini, sudario se odmah po poletanju s jatom gusaka. Pilot je uspeo da prinudno spusti avion na reku Hadson kod njujorške četvrti Menheten, što je opasnije od prinudnog sletanja na tlo.

Henks će igrati i u novom filmu Stivena Spilberga, priči o Hladnom ratu. Scenario je za film su napisali američki scenaristi i reditelji Džoel i Itan Koen.

Tom Henks osvojio je dva Oskara, za uloge u filmovima "Filadelfija" i "Forest Gamp". Dobitnik je i četiri Zlatna globusa i pet nagrada Emi.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu