•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tomb Raider The Cradle of Life (2003)

The Cradle of Life vraća Laru Croft na veliko platno. Prvi Tomb Raider je bio šaljiv i pratio je video igru. Ovo je ozbiljniji povratak, Tomb Raider The Cradle of Life ima bolju priču. Dublji karakteri su tu jer „postoje stvari koje ne trebaju da budu nađene“...

Lara Croft (Angelina Jolie) traži Pandorinu kutiju. Ona je zaglavljena u potrazi za mapom, pri otkriću Luna Temple, koja je pripadala Aleksandru Velikom. Cheng Lo (Simon Yam) je prati i ona se zatim vraća u Englesku. Oseća se poraženom dok ne pronađe Orb. Pomaže joj grupa MI6 poslata od Kraljice. Otkriti Orb i naći Pandorinu kutiju pre terorista nije lako. Da bi nadvladala ljubitelja biološkog oružja Jonathan Reiss-a (Ciaran Hinds) traži pomoć od Terry-ja Sheridan-a, bivšeg agenta MI6 koji je i najveća pretnja Britaniji. Ipak, kako je on jedini koji joj može pomoći da nađe Chang Lo tražiće ga i u Ruskom zatvoru. Avantura je veoma živopisna do samog kraja filma.

Tomb Raider The Cradle of Life je odlična akcija. Ima puno zadivljujućih detalja i napetih trenutaka, a ne možemo zamisliti nikog drugog u akciji do Angelina Jolie u ulozi prelepe Lare. Ovaj nastavak vraća i druge glumce iz prvog dela kao što su Larini roditelji Bryce (Noah Taylor) i Hillary (Christopher Barrie) koji se pojavljuju na Larinom satelitskom linku.

Tomb Raider The Cradle of Life je dovoljno interesantan i zabavan. Podsetićete se Raiders of the Lost Ark i avantura Indy-a, ali je sada glavni junak ženski lik, Lara, u krupnom planu.

Žanr:akcija, avantura, fantazija
Godina:2003
Reziser:Jan de Bont
Scenario:Dean Georgaris, Steven E. de Souza
Uloge:Angelina Jolie, Gerard Butler, Chris Barrie
Uzrast:PG-13
Award:1 osvojena
Studio:Paramount Pictures
Zemlja:United States
Website:www.paramount.com
Jezik:Engleski
Trajanje:117 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...