•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Torque (2004)

Martin Henderson je Cary Ford, poznati bajker koji se iz Azije vraća u SAD kako bi rešio nedovršene poslove i istovremeno vratio bivšu ljubav. Kod kuce ga čeka ne baš prijateljski raspoložena devojka koju je napustio, ostavivši je u nezavidnoj situaciji. Traži ga i lokalna banda na čelu sa Henryjem Jamesom (Matt Schulze) čija dva motora Ford drži sakrivena.

U ta dva skrivena motora nalazi se droga namenjena preprodaji na ulici, droga do koje njen vlasnik žarko želi što pre doći. Ali tu je i druga banda na čelu koje je prgavi Trey (Ice Cube) čiji brat biva ubijen. Iza ubistva stoji Henry i njegova banda koja je Fordu namestila ubistvo. Uz sve to Forda traži i policija koja ga povezuje sa preprodajom droge, a sada i sa ubistvom. Njegov jedini izlaz je Los Angeles gde se nalaze motori, ali put do tamo je dugačak i opasan, pun policijskih blokada i neprijateljski raspoloženih likova.

Adrenalinska akcija držaće vas prilepljene uz ovaj film celo vreme i ako volite akcione filmove ovo je prava stvar za vas.

NNT
Žanr:akcija, triler
Godina:2004
Reziser:Joseph Kahn
Scenario:Matt Johnson
Uloge:Martin Henderson, Ice Cube, Monet Mazur
Uzrast:PG-13
Award:4 nominacije
Box office:46.5M USD
Studio:Warner Bros. Pictures
Zemlja:United States
Website:www.wbshop.com/Torque/1000001123,default,pd.html?cgid=
Jezik:Engleski
Trajanje:84 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...