•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Torso (1973) (Blu-ray)

Postoje dve različite verzije filma. Blago duža je Italijanska verzija i saseckana Američka. Na disku stoje obe zasebno. Iako se nalaze na jednom disku, 1.66:1 AVC-enkodirani transfer izgleda božanstveno. Osim očitih rezova nepreoznatljivo je koja je čija verzija. Detalji su iznenađujuće snažni, žućkaste nijanse sjajno izvedene. Nekoliko scena u filmu izgleda kao da je juče snimljeno (poput „House of the Devil“).

Kopije koje su koristili bile su u dobro očuvanom stanju. Audio je DTS-HD 2.0 mono zapisa na dva jezika, za svaku verziju po dva. I oni zvuče neočekivano dobro. Dijalog je čist i jasan većim delom filma.

Glavni dodatak filma je intervju sa Sergiom Martinom, rediteljom filma.

Tu je i promo matrijal,

TV oglašavanja,

Posteri i fotografije.

Eli Roth, iako nije upisan na kutijim, priča o filmu u svom komentaru.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu