•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Trapped in Paradise (1994)

Američki filmski vodič "Variety" duhovito je primetio da je "Trapped In Paradise" jedini film u kome su saonice Deda Mraza gonjene policijskim patrolnim automobilom. I, zaista, to najbolje predstavlja film.

Oscarovac Nicholas Cage zaista je smešan u ulozi nesposobnog kriminalca, pogotovo u društvu dvojice tupavih kradljivaca, od kojih je jedan samouveren i misli da je genije, a drugi je po prirodi kleptoman.

Očito je glavna rediteljeva namera bila da obnovi ideju dobrote i poštenja kao univerzalnih vrednosti, kao kod klasika Franka Capre iz tridesetih i četrdesetih godina.

Iako je u duši pošten, Billu (Nicolas Cage) ovog puta nije se uspeo odupreti svojoj braći kradljivcima, Daveu (Jon Lovitz) i Alvinu (Dana Carvey). Kad shvate da mogu sa lakoćom opljačkati banku u jednom malom mestu, jedini problem koji još moraju rešiti je kako pobeći iz mesta pre nego što počne snežna oluja.

Nakon maskiranog prepada na banku, počinju lutati gradićem s ukradenim plenom, ali sve su više dirnuti dobrotom građana koji ih svojim postupcima navode da se promene...
Iako je ovaj film prilično loše prošao kod kritike, verujemo da će provesti prijatna dva sata uz vas dvd sistem uživajući u svakom trenutku ovog filma.

NNT
Žanr:avantura, komedija, krimi
Godina:1994
Reziser:George Gallo
Scenario:George Gallo
Uloge:Nicolas Cage, Jon Lovitz, Dana Carvey
Uzrast:PG-13
Box office:6
Studio:Twentieth Century Fox
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:111 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila