•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Treasure Guards (2011)

Victoria Carter (Anna Friel) je arheolog i u jordanskoj pustinji otkriva svitak u zakopanim ruševinama starog hrama. Na njemu je pečat kralja Solomona, koji je, prema legendi, Solomonu dao sam Bog. Ali taj isti svitak i blago, osim Victorije, traži i njen otuđeni otac Teddy (Andre Jacobs). U isto vreme, Angelo (Raoul Bova), zaštitinik blaga i član tajne vatikanske organizacije, dobija u zadatak da sazna više o Victorijinom otkriću. Victoria i Angela se udruže u pronalaženju blaga, a pomaže im Angelov polubrat Luca (Volker Bruch) šarmantni prevarant, koji ima skrivene namere.

Glumcima se nema što prigovoriti, a priča je više nego zanimljiva, štaviše gledaoci će do samog kraja i neočekivanog obrta ostati prilepljeni za male ekrane i uživati u avanturi koja otkriva više vekova staru tajnu!

Žanr:avantura
Godina:2011
Reziser:Iain B. MacDonald
Scenario: Bev Doyle, Richard Kurti
Uloge: Anna Friel, Raoul Bova, Volker Bruch
Uzrast:TV-MOVIE
Studio:Film Afrika Worldwide
Zemlja:Nemačka
Jezik:Engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...