•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Trejler filma 'Spasi nas od zla'!

Pogledajte trejler filma ”Spasi nas od zla” (Deliver Us From Evil) koji u naše bioskope stiže 31. jula!

U filmu “Spasi nas od zla“ njujorški policajac Ralf Serči (Erik Bana) počinje da se bori sa svojim ličnim problemima i pitanjima, dok istražuje uznemirujući, brutalan i neobjašnjiv zločin. Kako bi se izborio sa zastrašujućom demonskom silom, koja zaposeda i teroriše ceo grad, udružuje se sa nekonvencionalnim sveštenikom (Edgar Ramirez), školovanim i obučenim za slučajeve isterivanja đavola. Radnja filma inspirisana je knjigom u kojoj su opisani detalji Serčievog iskustva, koje ledi krv u žilama.

U filmu reditelja Skota Deriksona, glavne uloge tumače Erik Bana, Edgar Ramirez, Olivija Mun, Šon Haris i Džoel MekHejl.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila