•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Trio iz Star Warsa ponovo zajedno u novom filmu

Zvezde originalnog filma Star Wars, Harrison Ford, Mark Hamill i Carrie Fisher pojaviće se u novom filmu "Star Wars: Episode VII", rekao je George Lucas za Bloomberg Businessweek.

Lucas je izjavio kako su glumci potpisali da će se pojaviti u ovom filmu, a spekuliše se da se to dogodilo kada je prodao svoju filmsku kompaniju "Lucasfilm" Disneyju u oktobru prošle godine. Trenutno dogovaraju detalje, a fanovi su oduševljeni ovom idejom.

"Već smo potpisali sa Markom, Harrisonom i Carrie i u finalnoj smo fazi pregovora. Možda ne bih smeo to reći, jer oni verovatno žele da se to objavi pompezno", rekao je Lucas.

Fisher je za Florida novine izjavila kako bi volela ponovo igrati ulogu Princeze Leiae. Ali, njeni predstavnici su izjavili kako se samo našalila. Hamill je takođe potvrdio da producenti pregovaraju sa njima.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....