•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Trouble with the Curve (2012)

Četiri godine nakon njegove poslednje uloge u filmu Gran Torino, Clint Eastwood se napokon vratio pred kamere. I po prvi put nakon dugo vremena (još od filma "In the Line Of Fire" iz 1993. godine), nije i reditelj filma. Ovaj je film sniman pod rediteljskom palicom Roberta Lorenza, njegovog dugogodišnjeg producenta, čiji je ovo rediteljski debi.

Clint Eastwood je Gus, stari bejbol agent kluba Atlanta Braves, skaut koji traži mlade talente i upravo je krenuo na putovanje kako bi dokazao samom sebi da još uvek zna prepoznati buduće šampione. Bacio je oko na igrača pod imenom Bo Gentry (Joe Massingill) i krenuo je na zadnje poslovno putovanje, a sa sobom je poveo ćerku, koju glumi Amy Adams s kojom i nije u baš najboljim odnosima. Putem susretnu Johnnyja (Justin Timberlake), Gusovog dugogodišnjeg prijatelja, koji je ujedno i konkurentski agent. Johnny pokazuje zanimanje za Gusovu kćerku, što on definitivno ne odobrava...

Da li će Gus uspeti da uspešno obavi svoj poslednji zadatak ili će neko drugi bolje uraditi taj posao videćete ako pogledate ovaj zanimljiv film.

Žanr:drama
Godina:2012
Reziser: Robert Lorenz
Scenario: Randy Brown
Uloge:Clint Eastwood, Amy Adams, John Goodman
Uzrast:PG-13
Award:2 osvojene
Studio: Warner Bros. Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:111 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila