•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

U planu snimanje dokumentarnog filma o ljubavnoj priči Angeline Jolie i Brada Pitta

Prema pisanju britanskih medija režiser i novinar Ian Halperin priprema dokumentarni film o zajedničkom životu, ljubavi i razvodu Angeline Jolie i Brada Pitta.

Nekada najpopularniji par na svetu, Brad Pitt i Angelina Jolie sve su šokirali, kada je prošle godine objavljena informacija da više nisu zajedno i da će se razvesti.

Ipak, da bi ljuabvna priča Brada i Angeline Jolie dugo ostala zapamćena pobrinuće se kanadski novinar i režiser Ian Halperin, koji je dugo pratio i privatni život ovog para.

Britanski mediji navode da će u filmu biti otkriveno mnogo detalja za koje javnost uopšte ne zna.

Dokumentarac će većinom pokrivati razdoblje od 2015. do 2016. godine, od kada je Angelina podnela zahtev za razvod.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu