•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

VELIKI BIOSKOP STIŽE U NIŠ - Otvaranje bioskopa Cineplexx Niš u STOP.SHOP centru na jesen ove godine

Austrijska kompanija Cineplexx je potpisala ugovor sa STOP.SHOP. centrom u Nišu o otvaranju bioskopa u okviru ovog centra. Bioskop Cineplexx Niš imaće pet sala, opremljenih sa najmodernijom tehnologijom, VIP i ljubavnim sedištima, RealD 3D sistemom i sa ukupno 850 mesta. Otvaranje bioskopa Cineplexx Niš planirano je na jesen ove godine.

Kompanija Cineplexx je na tržištu Srbije prisutna pet godina, sa bioskopima u Delta City-u i UŠĆE Shopping Centru u Beogradu i tržnom centru Plaza u Kragujevcu. Zadovoljstvo nam je da na spisak postojećih bioskopa dodamo i novi Cineplexx u najvećem gradu na jugu Srbije i na taj način proširimo bioskopsku mrežu i pružimo posetiocima savršen filmski doživljaj.

Cineplexx je austrijska bioskopska grupacija sa preko četiri decenije iskustva u ovoj oblasti. Cineplexx bioskopi sa najsavremenijom digitalnom opremom omogućavaju izuzetno visok kvalitet slike i zvuka, kao i 3D tehnologiju u salama u Beogradu i Kragujevcu. Danas Cineplexx mrežu čini 40 bioskopa u Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji, Grčkoj i Italiji.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...