•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vin Diesel je poslednji lovac na veštice

Vinu Dieselu je u poslednje vreme krenulo dosta dobro, pogotovo gledajući kroz uspeh poslednjeg dela iz franšize Paklene ulice koji je zaradio preko milijardu dolara. Sada je spreman za novu potencijalnu franšizu koju namerava početi fantasy filmom The Last Witch Hunter. Sada imamo priliku da vidimo poster i video najavu.

Moderan svet krije mnoge tajne, ali ona najzanimljivija od svih je da veštice još uvek žive među nama. One su zlokobna natprirodna bića koja žele osloboditi Crnu Smrt na svet. Vojske lovaca na veštice borile su se protiv neprirodnog neprijatelja širom zemaljaske kugle tokom vekova. Jedan od njih je Kaulder, odvažni ratnik koji je uspeo da ubije svemoćnu Kraljicu veštica, ubivši usput i njene sledbenike.

U trenucima pre smrti, Kraljica je proklela Kauldera vlastitom besmrtnošću, te mu zauvek oduzela mogućnost da se udruži sa voljenom ženom i kćeri u sledećem životu. Danas je Kaulder jedini lovac koji je preostao. Proveo je vekove loveći zalutale veštice tugujući za svojim voljenima. Ono što Kaulderu nije poznato je da je Kraljica veštica uskrsnula i traži osvetu za svog ubicu, spremajući epsku bitku koja će odlučiti o opstanku ljudske vrste.

Vin Diesel nalazi se u ulozi besmrtnog Kauldera, a uz njega se u filmu nalaze i Michael Caine, Elijah Wood i Rose Leslie. Reditelj filma je Breck Eisner, a scenario su napisali Melisa Wallack i Cory Goodman. Film će se u bioskopima naći 23. oktobra ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila