•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vin Diesel odao počast Paulu Walkeru: Nadamo se da si ponosan

Najvrednija MTV nagrada za filmove Generation Award ove godine je dodeljenja učesnicima franšize "Fast & Furious". Nagradu je preuzeo Vin Diesel koji je na binu pozvao i članove svoje "porodice" Tyrese, Michelle Rodriguez i Jordana Brewster.

Nije mogao preuzeti nagradu, a da se ne priseti zvezde franšize Paula Walkera koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

"Petnaest godina nakon što ste meni i Paulu Walkeru dali nagradu za najbolji duo stojim ovde sa svojom porodicom nagrađenih Generation nagradom. Moram se zahvaliti svim režiserima, ali najviše se zahvaljujem našoj generaciji koja je bila spremna da prihvati ovu multikulturnu franšizu u kojoj nije bilo bitno koje boje ti je koža ili iz koje zemlje dolaziš, kada ste porodica, onda ste porodica. Nikada ne bih mogao stajati na bini a da ne odam počast mom, našem bratu Pablu. Nadamo se da si ponosan", rekao je Diesel.

Publika je ovo pozdravila gromoglasnim aplauzom i uzvicima, a neki su i zaplakali.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...