•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vin Diesel pretrpeo manji potres mozga

- Tukli su me železnim šipkama, a zatim sam udario glavom u auto - rekao je Vin Diesel. Glumac je na snimanju filma “Paklene ulice 7” pretrpeo manji potres mozga.

- Vratio sam se snimanju nakon dva dana. Ma jak sam ja momak, nije to ništa. Pregledali su me lekari te sam se zatim otišao da odmorim u svoju prikolicu na setu - rekao je glumac.

Vin voli udobnost, pa je kupio prikolicu za čak deset miliona eura. U njoj ima videonadzor, a na spratu je napravio igraonicu za svoju decu i veliku radnu sobu.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu